Slimmer afvallen met Kontrast powered by Body Support

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig!
Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan. Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken, daarvoor heb je ook ’n persoonlijke coach en de mobiele applicatie.

Geen dieet maar een nieuwe leefstijl! 
Méér bewegen en gezonder en fitter worden. Sporten en afvallen door voedingsbegeleiding met een verantwoord voedingsprogramma!

Hoe val je effectief af?
Gewichtsverlies bereik je het snelst als je 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie verbruikt dan dat je opneemt door je voeding. Het verbruiken van energie wordt de stofwisseling genoemd. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden.
De Milon Cirkel  dwingt je lichaam zich aan te passen aan de specifieke krachtuithoudingstraining. Dit verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dus 15 maal langer vetverbranding!

Het Body Support voedingsprogramma waarmee wij werken (in combinatie met trainen op de Milon Cirkel) gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crash diëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raak je snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer je daarmee stopt en je gaat weer meer eten, dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heb je bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.

Wij leren je, door onze voedingsbegeleiding, een optimale stofwisseling na te streven (d.m.v. sport & voeding) en leren je wat gezonde voeding is en wanneer je moet eten. Maak je jezelf dit eigen, dan ben je in staat om zelf een indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan. Je leert om meer te eten dan dat je gewend bent, maar toch val je af!
Door middel van onze voedingsprogramma’s leer je je eigen coach te zijn.

Wij maken afvallen leuk, verantwoord én zinvol!
Met behulp van het Body-Support programma gaan wij op een toegankelijke, persoonlijke en effectieve wijze aan de slag met jouw manier van leven!

Neem nu de eerste stap naar Slimmer afvallen!