Sport

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen. Per toestel worden je persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De volledige training duurt 44 minuten.

Jazeker. Je kunt met een Personal Trainer  één op één trainen, maar ook in kleine groepjes tot 4 personen met eenzelfde doelstelling.

Kontrast heeft meerdere goed opgeleide Personal Trainers (EREPS niveau 4+), ieder met eigen sportspecifieke vaardigheden. Voorbeelden zijn; afvallen, sportspecifieke training, pilates verdieping/Rompstabileitstraining, relaxercise, blessureherstel, specifieke fitnesstrainingen, sporten met diabetes, enz.

Aan de hand van jouw wensen kijken we welke trainer het meest geschikt is om jouw doelen te halen.

Met een lidmaatschap heb je elke dag de mogelijkheid om lekker je baantjes te trekken op de ‘vrije zwem uren’
In het bad hebben we ook groepslessen naast alle zwemlessen. Aan deze groepslessen mag je met je lidmaatschap gewoon meedoen!

Sauna

Elke dinsdag van 10.30 tot 18.00 uur is de sauna het domein van de dames.

Vanaf 18.00 uur is het weer gemengd sauneren.

Massages kunnen plaatsvinden in aansluiting op je saunabezoek, maar kunnen ook op zichzelf worden geboekt. De Body & Beauty heeft een eigen entree voor de bezoekers.

Ons Löyly-Team verzorgt iedere werkdag om 20.30 uur en op zondag om 14.00 uur een opgieting.

In een sessie van 20 minuten wordt de normaal erg droge lucht van de sauna geleidelijk vochtig gemaakt door zo’n 8 liter water met lekker geurende oliën op de saunakachel te gieten

Zwemschool

Uw kind kan starten met het lessen voor Diploma-A vanaf 4,5 jaar.

Zwemvaardigheid is een echte aanrader in voorbereiding op de pakketten voor het Zwem ABC. Vanaf 4 jaar leert het kind de eerste vaardigheidseisen van het A-Diploma. De cursus Diploma A zal met een voorsprongetje worden gestart. Je plaatsje is tevens verzekerd.

Wij geven les aan groepjes van maximaal 8 kinderen. Dat doen we met goed opgeleide instructeurs, die zelf bij het kind in het water staan, zodat alle kinderen voldoende aandacht krijgen en met extra lange lessen van 1 of van 2 uur, waarbij per les grote vooruitgang kan worden geboekt.

Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van de EasySwim Pro (drijfpakjes), die niet aangeschaft hoeven te worden, maar door Kontrast beschikbaar worden gesteld.

Zijn er vragen, bel of mail gerust.

Via telefoon of het contactformulier zijn wij te bereiken. Wij proberen uw vraag binnen 2 dagen te beantwoorden.

Tip:
Veel antwoorden kunt u al vinden door in de veel-gestelde  vragen te zoeken.

Klantenservice

0529 434447

info@kontrastdalfsen.nl

U kunt ook een vraag stellen via ons contactformulier