De lessen via streaming met ZOOM

 

Feldenkrais met Hanny maandag 29 juni 20.00 uur
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/85602521425?pwd=RnhNamkrSU9OM0RuR3dmN3FJdjZvZz09

Veel plezier!

Groeten, Team Kontrast..

https://kontrastdalfsen.nl/wp-content/uploads/2020/05/Groeten-Team-Kontrast.pdf

We gaan 1 juli weer open! Eindelijk. Allereerst willen we al onze leden nog eens bedanken voor het vertrouwen en de loyaliteit. Met jullie steun, samen met de ondersteuning van het Kabinet is het ons gelukt om op 1 juli weer een nieuwe start te maken. We zullen er weer voor je staan, in een geheel aangepaste sportomgeving. Veilig, maar gezellig als vanouds. Hier alvast een paar punten op een rij hoe er straks weer gesport mag worden.

Triage
Om niet iedere bezoeker bij de ingang telkens weer de gezondheidsvragen te hoeven stellen hebben we dit ondervangen door op het toegangspoortje bij de receptie de Triage middels een vragenlijst te laten plaatsvinden. Steeds wanneer je met de sleutel je bezoek registreert geef je tevens hiermee aan dat geen van de vragen op het a4-tje op de tourniquet met een “JA” beantwoord wordt.

Om deze vragen gaat het:

• Had je in de afgelopen 24 uur één of meerdere van deze klachten: Hoesten, Neusverkoudheid, Koorts vanaf 38 graden, Benauwdheid?
• Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten? • Heb je het nieuwe Coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen in het lab vastgesteld?
• Heb je een huuisgenoot/gezinslid met het nieuwe Coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contac met hem/haar gehad tewijl hij/zij nog klachten had?
• Ben je in Quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe Coronavirus is vastgesteld?

Is er wel een “JA” van toepassing, dan vertrouwen wij erop dat je je afspraak/reservering annuleert en je bezoek aan Kontrast uitstelt.

Hygiëne
Ga thuis naar het toilet en kom in sportkleding. Het gebruik van een handdoek is verplicht en wil je drinken, neem dan zelf een bidon mee. Kleedkamers en douches houden we voorlopig nog gesloten. Bij binnenkomst staat een contactloos handdesinfectie-apparaat. Maak hier vóór je door de tourniquet gaat gebruik van. Na de tourniquet staat een kast met flesjes desinfectie en doekjes. Iedere sporter neemt een eigen flesje en doekje mee. Na gebruik de materialen en toestellen schoonmaken door iets op het doekje te spuiten dan af te nemen. Niet rechtstreeks op de apparatuur spuiten. Het flesje en het doekje weer inleveren bij de uitgang achter de bar naar het terras. Hier hangt buiten ook een dispenser om je handen te reinigen voor vertrek.

Toiletbezoek is mogelijk.
Ook hier de oppervlaktes reinigen met daar aanwezige doekjes en desinfectie. Respecteer overal in en rond het centrum de 1.5 m. van iedere persoon.

Betalingen vinden alleen plaats door te pinnen.

De luchtbehandeling is in alle zalen zo afgesteld, dat maximale verversing van de lucht plaatsvindt.

Reserveren
Bijna alle leden kunnen nu met de app van de Mywellness reserveren. Maak een afspraak met ons wanneer het je nog niet gelukt is, dan helpen we je hiermee. Reserveren kan ook op de twee zuilen waar je je sleutel mee oplaadt. Je moet voor alle sporten en lessen reserveren. Dat kan 7 dagen van te voren. Mocht je verhinderd zijn, annuleer dan op dezelfde manier de reservering, dan komt je plaats weer vrij voor een ander.

Fitness
Alles werkt zoals het eerder ook ging, schema’s laden, testen en meten op afspraak en vrij door de zalen wandelen om je schema af te werken. De toestellen staan nu verdeeld over drie zalen; ook het Sportcafé is nu een toestellenzaal. In deze laatste zaal staan veel van de witte toestellen en deze zaal wordt tijdens de maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen voor de Cardio Fit en de Senior Fit lessen gebruikt. Tijdens deze lessen kun je deze ruimte even niet voor de vrije fitness gebruiken. Ook voor de vrije fitness moet je reserveren voor een tijdslot. Deze vind je in het lesrooster in de app. Je hebt een uur en een kwartier om je training af te ronden, dat moet je het gebouw weer verlaten voor de volgende groep.

Groepslessen
We gaan zo lang mogelijk door met het geven van groepslessen in de buitenlucht. Sommige lessen starten we na de zomervakantie weer op. Raadpleeg het rooster volgende week op de app en op de site.

Spinning
De Spinning wordt vanaf 1 juli weer binnen gegeven. Het aantal deelnemers is maximaal 15. De luchtbehandelingskast hier geeft 100% verse buitenlucht, al dan niet gekoeld. De lessen staan op de app.

Squash
Kan ook weer vanaf 1 juli! Hou buiten de baan 1.5 m. afstand. De bar is open, dus je kunt met je drankje op de tribune voor elke baan even nagenieten. Reserveren van een baan is verplicht. Dit gaat zoals vroeger; bij de receptie of met een telefoontje met opgave van naam en telefoonnummer.

Zwemmen
Leden kunnen ook weer zwemmen, zij het alleen na reserveren op de tijden die in de app staan. Ook hier is een maximum aan het aantal zwemmers. Er zijn 2 zwemvakken, waarin je ‘rond’ kunt zwemmen en zo afstand houdt tot anderen. Alleen zwembadbezoekers mogen zich even omkleden in de kleedkamers, waar 1.5 m.-strepen op de vloer staan. Alle kleding meenemen naar de zwemzaal (daar op het terras neerleggen). Kledingkastjes kunnen net als de douches niet worden gebruikt. Na het zwemmen is de uitgang door de nooduitgang achter het gebouw, zoals de pijlen aangeven.

Horeca
Ondanks de herinrichting van het Sportcafé tot toestellenzaal is de bar gewoon open. Binnen kun je plaatsnemen aan de grote tafel (tot 5 pers.) of op de trappen voor de squashbanen. Binnen dien je je wel te houden aan je gereserveerde tijd, daarna worden de volgende sporters weer verwacht. Buiten is er plaats genoeg op het terras op het pleintje of op het grasveld of in de tent.

Zonnebanken
Vanwege het grote contactoppervlak blijven de zonnebanken voorlopig buiten gebruik.

Lidmaatschap
In juli incasseren we weer het normale tarief. De eerste groep leden hebben al een berichtje ontvangen dat voor hen de compensatieregeling nu al in gaat. Je hebt ongetwijfeld gelezen dat we de Milon in de normale Actiefpas doen als cadeautje voor ons 30-jarig bestaan. Iedereen met een Actiefpas mag nu dus op de Milon. Nog een extraatje: wanneer je lid bent en je wilt een potje squashen hoef je de materialen niet langer te huren of te kopen. We lenen ze gratis uit! Voor kapotgeslagen rackets vragen we een vergoeding.

Ga samen sporten!
Ken je iemand die wel met je mee wil naar Kontrast of zelf wil gaan sporten?
We hebben een mooie jubileumaanbieding voor nieuwe leden: Schrijf vóór 12 juli in voor een lidmaatschap all-in. De eerste 3 maanden voor € 30.- per maand. Daarna per maand opzegbaar. Geef zelf aan wanneer dit lidmaatschap moet starten: 1 juli, 1 aug., 1 sept., of 1 okt.. Zo ben je nu al verzekerd van een voordelig lidmaatschap wanneer jij er aan toe bent.

Welkom terug en veel plezier weer in Kontrast!
Zie hier alvast een impressie hoe het er nu uitziet: https://youtu.be/7SiTW7RMzuI
Onze branche-organisatie NLActief heeft een consumentenfilmpje gemaakt die één op één van toepassing is in Kontrast.
Kijk maar eens. https://player.vimeo.com/video/417133324

Met vriendelijke sportgroeten: Team Kontrast