Milon cirkel: Jouw complete work-out in slechts 35 minuten

Werk, gezin, sociale verplichtingen…we hebben het allemaal erg druk. Dus ondanks dat we weten dat bewegen een must is, komt het er niet altijd van.

Dan is het goed te weten dat je op de Milon Cirkel een complete work-out doet voor je hele lichaam in slechts 35 minuten. In een afwisselende work-out op volautomatische toestellen train je je spieren en conditie op een veilige zeer effectieve manier. Je traint wanneer je wilt en bent 35 minuten later weer klaar. 2 trainingen per week zijn voldoende.

De Milon Cirkel is een complete training – zowel spierkracht al conditie

In de Milon Cirkel train je de zes grote spiergroepen en wissel je dat af met cardiotraining. Op de spierversterkende toestellen train je steeds 1 minuut. Op de cardiotoestellen train je 4 minuten. De wisseltijd is steeds 30 seconden. Je training is dus zeer afwisselen en zeer compleet.

De Milon Cirkel – in slechts 35 minuten zeer effectief

Kan je in slechts 35 minuten hard genoeg trainen? Absoluut! We durven zelfs te stellen dat een training op de Milon Cirkel effectiever is dan op traditionele toestellen. Waarom?

  • Door de korte wisseltijden blijft je hartslag hoog en ben je dus continue je uithoudingsvermogen aan het trainen
  • Door de verhoogde weerstand in de excentrische trainingsfase is iedere beweging tot wel 30% effectiever dan traditionele spiertraining met gewichten